Worlds Best Lasagna Tarifi

Worlds Best Lasagna Tarifi
Worlds Best Lasagna

Malzemeler

  • 1 pound sweet Italian sausage0.75 pound lean ground beef0.5 cup minced onion2 cloves garlic, crushed1 (28 ounce) can crushed tomatoes2 (6.5 ounce) cans canned tomato sauce2 (6 ounce) cans tomato paste0.5 cup water2 tablespoons white sugar4 tablespoons chopped fresh parsley, divided1.5 teaspoons dried basil leaves1.5 teaspoons salt, divided, or to taste1 teaspoon Italian seasoning0.5 teaspoon fennel seeds0.25 teaspoon ground black pepper12 lasagna noodles16 ounces ricotta cheese1 egg0.75 pound mozzarella cheese, sliced0.75 cup grated Parmesan cheese
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Gather all your ingredients.
  2. Cook sausage, ground beef, onion, and garlic in a Dutch oven over medium heat until well browned.
  3. Stir in crushed tomatoes, tomato sauce, tomato paste, and water. Season with sugar, 2 tablespoons parsley, basil, 1 teaspoon salt, Italian seasoning, fennel seeds, and pepper. Simmer, covered, for about 1 ½ hours, stirring occasionally.
  4. Bring a large pot of lightly salted water to a boil. Cook lasagna noodles in boiling water for 8 to 10 minutes. Drain noodles, and rinse with cold water.
  5. In a mixing bowl, combine ricotta cheese with egg, remaining 2 tablespoons parsley, and 1/2 teaspoon salt.
  6. Preheat the oven to 375 degrees F (190 degrees C).
  7. To assemble, spread 1 ½ cups of meat sauce in the bottom of a 9x13-inch baking dish. Arrange 6 noodles lengthwise over meat sauce, overlapping slightly. Spread with 1/2 of the ricotta cheese mixture. Top with 1/3 of the mozzarella cheese slices. Spoon 1 ½ cups meat sauce over mozzarella, and sprinkle with 1/4 cup Parmesan cheese.
  8. Repeat layers, and top with remaining mozzarella and Parmesan cheese. Cover with foil: to prevent sticking, either spray foil with cooking spray or make sure the foil does not touch the cheese.
  9. Bake in the preheated oven for 25 minutes. Remove the foil and bake for an additional 25 minutes.
  10. Rest lasagna for 15 minutes before serving.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."