Tuscan Liver Bruschetta With Caramelized Figs Tarifi

Tuscan Liver Bruschetta With Caramelized Figs Tarifi
Tuscan Liver Bruschetta With Caramelized Figs

Malzemeler

  • 4 Large Chicken Livers, Cleaned, 1 Small Onion, Finely Chopped, 2 Cloves Garlic, Peeled And Finely Chopped, 4 Tablespoons Olive Oil, Salt And Pepper, 1/2 Cup Marsala Wine (If Not Available, Use White Wine Or Brandy), 1 1/2 Tablespoons Capers, 1/2 Cup Chicken Broth, 1 Teaspoon Anchovy Paste, 4 Tablespoons Unsalted Butter, Softened, 1 Long Baguette To Serve. Fig Garnish: 1 Pint Figs, 1/4 Cup Chestnut Honey
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Clean the chicken livers by removing the membranes and any connective tissue, then cut into large dice. In a heavy pan over medium heat, add the oil and once it is hot, add the onions. Cook until they are soft and translucent, then next add the garlic and stir. Add the chicken livers and stir to mix, and cook until they lose their pink color. Add the Vin Santo wine, season with salt and pepper, and cook until the liquid reduces and the livers become lightly browned. (Add a little chicken broth if needed to accomplish this. This will take about 10 to 15 minutes.) Remove from the heat and place the mixture in a food processor, and pulse until coarsely blended. Add the butter, capers and pulse until it becomes a smooth paste. (If it seems a bit dry, add a little chicken broth to moisten.) Taste, and season with additional salt and pepper if needed. Slice the baguette into thin slices and toast in the oven or grill until lightly browned on each side. Cut the figs in half, then brush with chestnut honey. Place under the broiler and cook until lightly brown and bubbly. Spread the pate generously on the bread slices, top with a fig half and serve. You can prepare the spread ahead of time, but I recommend placing plastic wrap directly on top of the spread to prevent it from discoloring. Store for up to 6 hours in the refrigerator until ready to serve. Before using, allow to come to room temperature, and then thin with a little warm chicken broth if needed to create a spreadable mixture.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."