Tuscan Grape Harvest Schiacciata Tarifi

Tuscan Grape Harvest Schiacciata Tarifi
Tuscan Grape Harvest Schiacciata

Malzemeler

  • . For The Dough: 2 Teaspoons Instant Yeast, 1 1/2 Cups Warm Water, 4 to 4 1/2 Cups All-purpose, Unbleached Flour, 1 Teaspoon Salt, 6 Tablespoons Olive Oil, 2 Teaspoons Chopped Fresh Rosemary. For The Grapes: 2 Pounds Black Grapes, Stems Removed & Washed & Dried Mixed With, 1/4 to 1/2 Cup Sugar (Approximate - See Note Above)
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Measure and assemble your flour, 2 tablespoons olive oil, salt, yeast, and water. Add everything but the water into a large bowl and stir. Add half the water and stir. Continue to add water until the dough begins to come together into a shaggy ball. Dump the dough mixture onto a lightly floured surface surface and begin to knead with the heels of your hand. Knead for about 5 minutes, or until the dough is smooth and pliant. Add a little oil (2 tablespoons) to the bottom of a large bowl and place your ball of dough inside. Roll the ball around in the oil, ensuring the sides of the bowl, and ball of dough are both lightly oiled. Cover your bowl with plastic wrap and place in a warm spot to rise. Let the dough rise until it is doubled in size, about an hour or an hour and a half depending on ambient temperature. Sprinkle cornmeal over two large baking sheet. Divide the dough into two equal balls. Take one ball art a time and use your hands to begin to press into a flat disc. Use the heel of your hand pushing from the center out, turning the circle of dough as you go until you create a circle about 12 inches across. Place each round on a prepared baking sheet, cover with kitchen towels and let rise for 20 to 30 minutes until soft. Dimple the dough with fingers, drizzle with remaining olive oil, sprinkle the top with the sugared grapes, and chopped rosemary. Let it sit and rise for another 15 minutes while you preheat your oven to 425 degrees F. Bake for 20 to 25 minutes until golden brown. Cool to room temperature before slicing.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."