Turkey Pot Pie Tarifi

Turkey Pot Pie Tarifi
Turkey Pot Pie

Malzemeler

  • 2 cups frozen peas and carrots2 cups frozen green beans1 cup sliced celery2/3 cup butter2/3 cup chopped onion2/3 cup all-purpose flour1 teaspoon salt1 teaspoon ground black pepper1/2 teaspoon celery seed1/2 teaspoon onion powder1/2 teaspoon Italian seasoning1 (14.5-ounce) can chicken broth (1 ¾ cups)1 1/2 cups milk4 cups cubed leftover cooked turkey2 (14.1 ounce) packages rolled refrigerated unbaked pie crust
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Gather ingredients. Preheat the oven to 425 degrees F (220 degrees C)
  2. Place frozen peas, carrots, and beans in a medium saucepan with celery. Add enough water to cover and bring to a boil. Reduce heat to medium-low and simmer until celery is tender, about 5 minutes. Drain.
  3. While the vegetables are simmering, melt butter in a large saucepan over medium heat. Add onion and cook until translucent, about 5 minutes. Add flour, salt, pepper, celery seed, onion powder, and Italian seasoning and whisk until a paste forms, about 1 minute. 
  4. Slowly whisk in chicken broth and then milk until incorporated. Bring to a simmer and cook, whisking constantly, until sauce thickens, 3 to 5 minutes. Remove thickened sauce from the heat. Add cooked, drained vegetables and cubed turkey and stir until filling is well combined.
  5. Set out two 9-inch pie dishes. Fit 1 pie crust round into the bottom of each dish.
  6. Spoon half of the pot pie filling into each dish, then lay the remaining piecrust round over top. 
  7. Pinch and roll the top and bottom crusts  together at the edges to seal, cutting off any crust  hanging over the edge.
  8. Use a sharp knife to cut several small slits in each top crust  to allow steam to release while cooking. Place pies on baking sheets. Cover edge of crust with aluminum foil or a pie crust shield. 
  9. Bake in the preheated oven for 30 minutes. Uncover and continue to bake until the crusts are golden brown and the filling is bubbly, 10 to 15 minutes more. Remove from the oven and cool for 10 minutes before serving.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."