Torta di Erbe - Country Egg & Greens Tart Tarifi

Torta di Erbe - Country Egg & Greens Tart Tarifi
Torta di Erbe - Country Egg & Greens Tart

Malzemeler

  • . For The "Crust" & Topping: 1 Cup Breadcrumbs, 3 Tablespoons Olive Oil
, Divided, 1/2 Cup Grated Parmesan or Pecorino Cheese. For The Filling: 2 Pounds Greens (Any Combination of Swiss Chard, Chicory, Spinach, or Broccoli Rabe), 3 Tablespoons Olive Oil, 1 Medium Sweet Onion, Peeled, and Diced, 1/3 Cup Finely Chopped Pancetta or Bacon, 3 Cloves Garlic, Peeled, and Minced, Sea Salt and Pepper
 to Taste, Pinch of Nutmeg, 1/2 to 1 Teaspoons Red Hot Pepper Flakes, 3 Large Eggs, 1/2 Cup Grated Pecorino or Parmesan Cheese
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Preheat your oven to 375 degrees F. Choose a deep 9 or 10-inch tart pan or casserole and spread two tablespoons of oil over the both and sides. Sprinkle half a cup of your breadcrumbs over the oil covering the bottom and sides of your dish. Wash greens, removing ends and retaining only tender stems. Coarsely chop the leaves and chop the stems into pieces one inch or smaller. Bring a large pot of salted water to a boil, and once boiling, drop the greens into the water and cook until tender, about 10 minutes, depending on the type of greens you use. (Spinach will cook much quicker.) Drain very well, squeezing out as much moisture as possible. In a large frying pan, heat the olive oil and add the onion and pancetta, and cook over medium heat until tender and beginning to brown, about five minutes. Add the garlic, chili flakes, salt, pepper, and nutmeg, mix well and cook another minute or two. Add the greens and toss to coat well with the seasoned onion mixture, then remove from heat and cool to room temperature. In a small bowl use a fork to mix together the eggs and the half cup of grated cheese. Add the egg mixture into the cooked greens and stir to mix well. Pour the greens into your prepared dish and use the back of a spoon to spread evenly. Mix together the remaining half cup of breadcrumbs, half cup of grated cheese and tablespoon of olive oil. Season with salt and pepper and mix well. Sprinkle this crumb mixture evenly over the top of the torta. Bake until set and lightly browned, about 45 minutes. (If the top begins to get too brown simply cover with aluminum foil.) Cool to room temperature before slicing

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."