Torta di Bietola Tarifi

Torta di Bietola Tarifi
Torta di Bietola

Malzemeler

  • . Pastry Crust: 1 1/4 Cups All-purpose Flour, 1 Stick (8 Tablespoons) Unsalted Cold Butter Cut Into 1/2 Inch Cubes, 1/2 Teaspoon Salt, 2 to 4 Tablespoons Ice Water, 2 1/2 Cups Sauteed & Chopped Bietola (Chard Leaves) ~ About 8 Large Leaves, 1 Small Potato, 1/2 Cup Diced Pancetta (Or 3 to 4 Strips Of Bacon, Chopped), 1 Small Onion, Peeled And Finely Chopped, 2 Medium Eggs, Lightly Beaten, 3/4 Cup Ricotta Cheese, Salt & Pepper, Red Pepper Flakes (Optional), 1/2 Cup Grated Pecorino Cheese. Egg Wash: 1 Beaten Egg With 1 Teaspoon Water
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. For the pastry, in a food processor mix the flour and salt, then add the butter and pulse just until the mixture comes together in pea sized pieces. Add 1 tablespoon ice water at a time until the mixture comes together as a dough. Remove from the food processor and shape into a disc. Sprinkle both sides with flour, wrap in plastic wrap and refrigerate for at least 1 hour. Remove the dough from the refrigerator and let sit for 10 minutes. Sprinkle lightly with flour and use a rolling pin to roll out to a 14 inch circle about 1/8th of an inch thick. preheat oven to 375 degrees F. Peel the potato and cut into 1 inch pieces, then cook in boiling salted water until fork tender, and drain. In a frying pan, cook up the pancetta or bacon until light brown, then add the onion and cook until it is translucent and soft. Add the potato to the pan and season everything with the salt, pepper, and red pepper flakes. Cook until the potato just begins to brown. In a bowl, mix together the cooked greens, eggs, ricotta, and grated cheese. Mix well and then fold in the pancetta potato mixture. Place your 14 inch round pie crust on a lightly greased baking sheet and spoon the greens into the center. Smooth with a spoon, leave a 4 inch border all around, and fold the outer edges of the pie crust over the greens, pinching it in places to make it fit. Brush exposed edges of the pie crust with the egg wash and bake in the preheated over for about 30 minutes or until golden brown. Cool to room temperature before serving.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."