Taggiasca Olive Focaccini Tarifi

Taggiasca Olive Focaccini Tarifi
Taggiasca Olive Focaccini

Malzemeler

  • 5 Cups All-purpose Flour, 4 Tablespoons Extra Virgin Olive Oil, divided, 1 Teaspoon Sea Salt, 2 Teaspoons Active Dry Yeast, 1 Cup White Wine, 1 1/2 Cups Warm Water (Approximately), 1 Jar Taggiasca Olives, Drained (About 1 1/2 Cups Pitted, Coarsely Chopped Olives). Topping: Coarse Sea Salt, Extra Virgin Olive Oil
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Mix together 4 1/2 cups of the flour, 2 tablespoons of oil, salt, and yeast in a large bowl. Add the wine, and then just enough warm water along with the olives to bring the mixture together into a shaggy ball. Dump the dough onto a lightly floured counter, and begin to knead with the heels of your hand.
Knead for about 5 minutes, or until the dough is smooth and pliant, adding a little additional flour as needed to keep the dough from sticking.
Add a little oil (2 tablespoons) to the bottom of a large bowl and place your ball of dough inside.
Roll the ball around in the oil, ensuring the sides of the bowl, and ball of dough are both lightly oiled.
Cover your bowl with plastic wrap and place in a warm spot to rise. (I cover mine with a kitchen towel on top of the plastic wrap and sit it on a large sunny windowsill.)
Let the dough rise until it is doubled in size, about an hour or an hour and a half depending on ambient temperature. Line two baking sheets with parchment paper that has been lightly brushed with olive oil. Divide the dough into four equal pieces and roll each into a round disc. Use your fingers to stretch each disc into a 7 to 8 inch circle and place two circles on each baking sheet. Cover the dough circles with a clean kitchen towel and let rest while the oven heats. Preheat the oven to 425 degrees F. Use your fingertips to create dimples across the top of each focaccini, then drizzle with a tablespoon or two of olive oil and sprinkle with some coarse sea salt. Bake the focaccini until they are golden brown and cooked through, about 18 to 20 minutes (internal temperature of 190 degrees F.) Allow to cool to room temperature, then enjoy!

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."