Stuffed Pork Tenderloin With Mushroom Sauce Tarifi

Stuffed Pork Tenderloin With Mushroom Sauce Tarifi
Stuffed Pork Tenderloin With Mushroom Sauce

Malzemeler

  • 2 (1 Pound) Pork Tenderloins, 6 Thin Slices Prosciutto, 1 (5 Ounce) Bag Baby Spinach Sauteed And Pressed To Remove Excess Liquid, 1 Cup fresh Homemade Breadcrumbs, 1 Teaspoon Chopped Fresh Rosemary, 4 Tablespoons Olive Oil, Sea Salt, Cracked Black Pepper. Mushroom Topping: 1 Pound Fresh Sliced Mushrooms (I Used Baby Bella), 1 Clove Garlic, Minced, 2 Tablespoons Olive Oil, 1 Cup Dry White Wine, 1 Cup Chicken Broth, Salt & Pepper, 2 Tablespoons Unsalted Butter
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Place the slices of prosciutto down one of the tenderloins overlapping them as needed to fit. Spread the spinach out over the prosciutto evenly. In a small bowl, mix together the breadcrumbs, half of the olive oil, rosemary, salt and pepper. Spread the breadcrumb mixture over the spinach, then place the second tenderloin over the first covering the stuffing and tie both together in 4 or 5 places with kitchen twine. Preheat the oven to 350 degrees F. Rub a tablespoon of the oil over the tenderloins, and season well with salt and pepper. In a heavy, ovenproof skillet heat the remaining tablespoon of oil over medium high heat and brown the tenderloin well on all sides. Place in the preheated oven and bake for about 35 minutes or until a meat thermometer registers 145 degrees F. Transfer the meat to a platter and cover with foil, and let it rest for 10 to 15 minutes. While the pork is baking, prepare the mushroom topping. Heat the oil in a heavy skillet and add mushrooms, cook over medium heat until soft and light brown, about 6 to 7 minutes. Add the garlic, and cook an additional minute or two. Add the wine and broth and cook over medium high heat until thickened and reduced by 2/3. Season with salt and pepper and whisk in the butter. Cut the twine from the roast, and slice the tenderloin into 1 1/2 inch slices. Place a couple of slices on a plate and spoon some of the mushroom mixture on top.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."