Spinach & Rice Crustless Pie Tarifi

Spinach & Rice Crustless Pie Tarifi
Spinach & Rice Crustless Pie

Malzemeler

  • 1 Tablespoon Olive Oil, 1 Medium Onion, Finely Chopped, 4 Tablespoons Finely Chopped Pancetta (Or Bacon), 1 Kg Fresh Spinach (About 2 1/4 Pounds), 1 1/2 Cups Rice, 5 Cups Homemade Broth, Kept Warm (Chicken or Vegetable), 5 Eggs, 1 1/2 Cups Grated Pecorino Cheese (Or Grated Parmesan), 1 Teaspoon Dried Oregano, Salt & Pepper, 2 Tablespoons Butter, 3/4 Cup Breadcrumbs. Optional Topping: 3 Cups Chopped Cherry Tomatoes, 1 Garlic Clove, Peeled & Finely Minced, Salt & Pepper, 2 Tablespoons Extra Virgin Olive Oil, 3 Tablespoons Chopped Fresh Basil
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Preheat oven to 350 degrees F. Grease the sides and bottom of a 12 inch spring-form pan, and then sprinkle in 3/4 of the breadcrumbs. Turn the pan from side to side to coat the sides and bottom with the crumbs. Reserve the remaining breadcrumbs for the top. Heat the oil in a heavy bottomed saucepan and add the onion and pancetta and cook until the onion is translucent, and the pancetta is lightly browned. In a separate pan, wilt the spinach over low heat, then squeeze out all excess liquid, chop, and set aside. Add the rice to the onions and toast over medium heat for about 5 minutes, stirring continually. Add a ladle full of the broth and stir, cooking and adding broth as the rice cooks until it is al dente. Add the spinach to the rice and mix well, then allow the mixture to cool to room temperature. Reserving one egg yolk, lightly beat the rest of the eggs, and then stir these into the rice mixture along with the grated cheese and oregano. Season with salt and pepper and mix well. Pour the rice mixture into the prepared pan and smooth the top with a spoon. Lightly beat the remaining egg yolk and brush it across the top of the torta, then sprinkle on the remaining breadcrumbs. Bake the torta for 55 minutes to an hour until set. While the torta is baking, mix together the topping ingredients in a small bowl and set aside. Serve the torta warm or at room temperature in slices with a scoop of the tomato topping.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."