Spaghetti With Shrimp, Tomatoes & Breadcrumbs Tarifi

Spaghetti With Shrimp, Tomatoes & Breadcrumbs Tarifi
Spaghetti With Shrimp, Tomatoes & Breadcrumbs

Malzemeler

  • . For The Shrimp: 1 Pound Peeled & Deveined Shrimp, 3 Tablespoons Extra Virgin Olive Oil, 2 Tablespoons Chopped Fresh Parsley, 1/2 Teaspoon Red Pepper Flakes, 1/2 Teaspoon Fine Sea Salt. For The "Sauce": 1/4 Cup Extra Virgin Olive Oil, 2 Cloves Garlic, Peeled & Minced, 4 Cups Chopped Fresh Plum Tomatoes, 3 Tablespoons Chopped Basil, Sea Salt & Black Pepper To Taste, 1 Pound Spaghetti. Topping: 2 Tablespoons Extra Virgin Olive Oil, 1 Garlic Clove, Peeled & Finely Minced, 1/2 Teaspoon Dried Oregano, 1 Tablespoon Finely Chopped Fresh Parsley, 1/3 Cup Coarse Fresh Breadcrumbs, Fine Sea Salt & Black Pepper to Taste
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Place the shrimp, oil, parsley, pepper flakes and salt in a small bowl, toss to mix, and let marinate in the refrigerator for 1 hour. For the sauce, in a frying pan, heat the oil, and when hot add the garlic. Cook a minute or two until fragrant, then add the chopped tomatoes, basil and stir to mix. Cook over medium heat for about 5 minutes or just until the tomatoes soften and begin to break down. Season with salt and pepper and set aside. Bring a large pot of lightly salted water to a boil, and while waiting on the water prepare the shrimp. In a separate frying pan, cook the shrimp in the marinade over medium heat until cooked through, about 5 minutes. Mix together the shrimp and tomatoes in one pan. Wipe out the frying pan used to cook the shrimp, and heat the oil over medium heat for the breadcrumb topping. Add the breadcrumbs, garlic, oregano, parsley, and salt and pepper, and mix well. Cook the breadcrumbs, stirring frequently until they are light brown and crisp, about 3 minutes. Pour the crumbs into a bowl and set aside until needed. Cook the pasta according to manufacture's directions until it is "al dente". Drain the pasta, return to the pasta pot,and toss with the shrimp and tomato mixture. Cook over medium high heat stirring continuously until piping hot, about 2 to 3 minutes. Serve the pasta in individual bowls, topped with some of the crumb mixture.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."