Soğanlı Yahni Tarifi

Soğanlı Yahni Tarifi
Soğanlı Yahni

Malzemeler

  • * 1 kg kuzu kuşbaşı, * 5 adet soğan, * 1 adet sarımsak, * tuz, * pul biber, * defne yaprağı, * 2 bardak kadar kaynatılmış su, * zeytinyağı, * 2 yemek kaşığı salça.
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Eti yıkayıp tencereye koyuyoruz suyu çekene kadar pişiyor sonra salça soğan sarımsak tuz ve baharatlarını ilave ediyoruz. Zeytinyağı koyuyoruz ve kavurmaya başlıyoruz daha sonra sıcak suyumuzu ekleyip pişmeye bırakıyoruz. Piştikten sonra 3 yaprak defne yaprağını içine atıyoruz hoş bir koku bırakacaktır.Afiyet olsun.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."