Short Ribs Pizzaiola Tarifi

Short Ribs Pizzaiola Tarifi
Short Ribs Pizzaiola

Malzemeler

  • 28 ounce canned San Marzano plum tomatoes6 beef short ribs (3 pounds total)3 teaspoons kosher salt, plus more to taste2 tablespoons olive oil10 large brown mushrooms, halved1 yellow onion, diced1 tablespoon dried oregano1 teaspoon freshly ground black pepper1/4 teaspoon red chili flakes8 cloves garlic, finely minced1/2 cup white wine1 cup chicken or beef broth1 large red bell pepper, diced 1/2 cup fresh basil leaves to tear and serve on top
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Transfer San Marzano tomatoes into a mixing bowl, and use your hand to crush into a fine purée. Set aside until needed.
  2. Season short ribs with salt on all sides.
  3. Heat olive oil in a Dutch oven over high heat, and brown short ribs very well on all sides, about 8 minutes. Turn off heat, remove short ribs to a plate, and set aside.
  4. Add mushrooms, along with a pinch of salt, and turn heat to medium-high. Use tongs to turn each mushroom onto a flat side down, and cook until golden brown, about 5 minutes.
  5. Add onion and cook, stirring, until they begin to turn translucent, 3 to 5 minutes. Add oregano, black pepper, and chili flakes, and cook, stirring, for about 1 minute. Add garlic; cook for 1 minute more.
  6. Pour in white wine, and stir to deglaze the bottom of the pot. Add tomatoes and broth. Turn heat up to high and bring to simmer. Stir in the diced bell pepper, and transfer short ribs back in. 
  7. Reduce heat to low, cover, and simmer gently until meat is very tender when pierced with a fork, 3 to 4 hours. About 2 hours into the cooking time, turn short ribs over.
  8. When short ribs are tender, remove to a plate; set aside. Turn heat up to medium-high, and boil  sauce for about 10 minutes, or until it reduces to your desired thickness. While reducing, excess fact can be skimmed off the top. Taste; season with salt and pepper if needed.
  9. Transfer short ribs back into sauce. reduce heat to low, and simmer, basting occasionally with sauce, until heated through, about 10 minutes. Serve with fresh basil.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."