Schiacciata con l'uva - Focaccia With Harvest Grapes Tarifi

Schiacciata con l'uva - Focaccia With Harvest Grapes Tarifi
Schiacciata con l'uva - Focaccia With Harvest Grapes

Malzemeler

  • For The Focaccia Dough:, 5 Cups All-purpose Unbleached Flour, 2 Teaspoons Instant Yeast, 2 – 3 Tablespoons Extra Virgin Olive Oil (Plus 2 Additional Tablespoons To Oil Bowl), 1 Teaspoon Salt, 1 3/4 Cups Warm Water. For The Filling & Topping: 2 Pounds Wine Grapes (See Notes), Stemmed & Rinsed, 3/4 Cup Sugar, 3 Tablespoons Finely Chopped Rosemary, 1/4 Cup Olive Oil
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Measure and assemble your flour, oil, salt, yeast, and water. Add everything but the water into a large bowl and stir. Add half the water and stir. Continue to add water until the dough begins to come together into a shaggy ball. Dump the dough mixture onto a lightly floured surface and begin to knead with the heels of your hand. Knead for about 5 minutes, or until the dough is smooth and pliant. Add a little oil (2 tablespoons) to the bottom of a large bowl and place your ball of dough inside. Roll the ball of dough around in the oil ensuring the sides of the bowl and ball of dough are both lightly oiled. Cover your bowl with plastic wrap and place in a warm spot to rise. (I cover mine with a kitchen towel on top of the plastic wrap and sit it on a large sunny windowsill.) Let the dough rise until it is doubled in size, about an hour or an hour and a half depending on ambient temperature. Divide the dough in half, and place half on a large 13 x 10 inch baking pan (I use one with 1-inch sides). Drizzle the dough with a little olive oil, and scatter half the grapes over the dough. Sprinkle the grapes with half the sugar and rosemary. Stretch the other half of the dough over the dough in the pan to cover, pinching the two doughs together to encase the grapes inside. Spread the other half grapes over the dough, and drizzle with the remaining olive oil. Use the rest of the sugar and rosemary on the grapes. Let the dough rest, and preheat oven to 375 degrees F. Once the oven has reached temperature, bake the focaccia until it is golden brown and the grapes are bubbly and soft, about 45 minutes. Cool at least 15 minutes before slicing.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."