Savory Ricotta Zucchini Tart Tarifi

Savory Ricotta Zucchini Tart Tarifi
Savory Ricotta Zucchini Tart

Malzemeler

  • . Pie Crust: 1 1/4 Cups All-purpose Flour, 1 Stick (8 Tablespoons) Unsalted Cold Butter Cut Into 1/2 Inch Cubes, 1/2 Teaspoon Salt, 2 to 4 Tablespoons Ice Water. Filling: 2 Small Zucchini, Thinly Sliced Into Circles, 1 Tablespoon Olive Oil, Salt & Pepper, 1 1/2 Cups Fresh Ricotta Cheese, 3 Ounces Goat Cheese At Room Temperature, 1 Cup Milk, 3 Large Eggs, Zest From 1 Lemon, 1/2 Cup Toasted Pine Nuts
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. in a food processor mix the flour and salt, then add the butter and pulse just until the mixture comes together in pea sized pieces. Add 1 tablespoon ice water at a time until the mixture comes together as a dough. Remove from the food processor, shape into a disc, sprinkle both sides with flour, wrap in plastic wrap and refrigerate for at least 1 hour. Preheat oven to 365 degrees F. Remove the dough from the refrigerator and let sit for 10 minutes. Sprinkle lightly with flour and use a rolling pin to roll out to a 12 inch circle about 1/8th of an inch thick. Gently fold in half and place in a 9 inch pie pan. Unfold and press into the bottom and up the sides of the pan. Trim edges with a sharp knife. Poke the bottom of the crust in several places with a fork and bake for about 8 minutes or just until the crust begins to brown. Set aside while you make the filling. For the filling, in a frying pan, heat the olive oil and cook the zucchini rounds until tender. Remove from the pan and place evenly across the bottom of the pie crust. In a mixing bowl, mix together the ricotta cheese, goat cheese, eggs, lemon zest and milk. Season with salt and pepper and pour over the zucchini. Sprinkle the top with the toasted pine nuts and bake for about 40 to 45 minutes or until the edges are firm to touch and a toothpick inserted in center comes out clean. Allow to come to room temperature before serving.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."