Saç Tava Tarifi

Saç Tava Tarifi
Saç Tava

Malzemeler

  • * 500 gram kuşbaşı et, * 1 adet soğan, * 2 adet kırmızı biber, * 3 adet yeşil biber, * 1 tatlı kaşığı biber salçası, * Tuz, karabiber, pulbiber, kimyon, * Sıvıyağ
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Kuşbaşı etleri üzerine çok az su ekleyerek düdüklü tencerede pişirin. Piştikten sonra suyunu iyice çektirin. Soğanı yemeklik doğrayın ve sıvı yağ da pembeleşmeye başlayınca küp küp doğranmış biberleri ekleyerek soteleyin. Suyunu çeken etleri kendi yağında kavurun ve sebzelerle karıştırın. Salçayı ve baharatları ekleyip 10 dk beraber pişirin. Afiyet olsun.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."