Sac Kavurmanın Yapımı Tarifi

Sac Kavurmanın Yapımı Tarifi
Sac Kavurmanın Yapımı

Malzemeler

  • * 1 kilo kuşbaşı kuzu eti, * 3 adet soğan, * 3 adet domates, * 3 adet sivri biber, * 2 yemek kaşığı sıvı yağ, * Karabiber, pul biber, kekik, * Tuz
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Soğanı kare, biberi halka, domatesi küp doğruyoruz. Kavurma sacı içine yağı ve eti koyup, etin rengi dönünceye kadar kavuruyoruz. Sacın kenarına sıra sıra soğanı, biberi ardından da domatesi koyuyoruz. Orta ateşte domatesin bıraktığı su buhar olup uçuncaya kadar kavuruyoruz. Kavurma üzerine kekik, pul biber ve tuz ekleyip karıştırarak servis ediyoruz. Afiyet olsun...

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."