Sac Kavurma Yapılışı Tarifi

Sac Kavurma Yapılışı Tarifi
Sac Kavurma Yapılışı

Malzemeler

  • * 400 gram kırmızı et, * 2 adet soğan, * 1 adet kırmızı kapya biber, * 1 adet yeşil biber, * sıvı yağ, * toz biber ve tuz
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Küp küp doğradığımız etleri 1 çay bardağı su ile pişiriyoruz. Etler suyunu çekince hemen sıvı yağı ekleyip biraz kavuruyoruz. Üzerine doğranmış soğanlarımızı ekliyoruz. Hafif sotelenince doğramış olduğumuz kırmızı biber ve yeşil biberi de ekleyip soteliyoruz. Tuzu ve 1 çay kaşığı toz biberi serperek pişirmeye devam ediyoruz. Afiyet olsun...

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."