Roscoes Korean Fried Chicken Tarifi

Roscoes Korean Fried Chicken Tarifi
Roscoes Korean Fried Chicken

Malzemeler

  • 12 chicken wings, mixed flats and legs
  • 6 chicken legs
  • 2 tablespoons grated ginger
  • 2 tablespoons grated garlic
  • 1⁄2 teaspoon salt
  • 1⁄4 teaspoon ground black pepper
  • 1 cup water
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Place a wire rack inside a rimmed baking sheet. In a large bowl toss chicken wings, chicken legs, ginger, garlic, salt, pepper, and water together. Mix well.
  2. In another bowl combine flour, potato starch, cornstarch, and EverCrisp in a large mixing bowl. Whisk ingredients until fully mixed. Season with salt and pepper.
  3. Add 1 cup of flour mixture to the bowl with chicken. Mix into chicken and water to make a very thin batter. 
  4. Add chicken to the flour bowl and toss and press until completely dredged in mixture. Place on the prepared wire rack until ready to fry.
  5. Heat oil in a deep fryer or large saucepan to 325 degrees F (165 degrees C). Line a second rimmed baking sheet with paper towels, and place a clean wire rack on top.
  6. Add chicken pieces to the hot oil about 5 pieces at a time so as not to drop the temperature of the oil. Fry for 6 minutes. Transfer chicken to the rack over the paper towel-lined baking sheet tray. Continue with remaining chicken pieces.
  7. Increase oil temperature to 350 degrees F (175 degrees C) until continuously boiling. Carefully add the first batch of cooked chicken and fry again until cooked through and crispy, about 5 minutes more. Transfer to a plate lined with paper towels to drain. Repeat with the second batch of chicken pieces. 
  8. Transfer chicken to a medium-sized serving bowl. Heat a small saucepan over medium-low heat. Add sesame oil, grated garlic, grated ginger, brown sugar, gochujang paste, vinegar, and 1/2 cup water. Cook and stir continuously until sugar has melted and sauce is smooth, about 5 minutes. Drizzle sauce over twice-fried chicken pieces, garnish with sesame seed and peanuts, and serve.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."