Ropa Vieja (Cuban Beef) Tarifi

Ropa Vieja (Cuban Beef) Tarifi
Ropa Vieja (Cuban Beef)

Malzemeler

  • 1 (1 1/2-pound) flank steak2 teaspoons kosher salt, or more to taste1 teaspoon freshly ground black pepper1 pinch cayenne pepper, or to taste2 tablespoons olive oil1 large red onion, sliced4 cloves garlic, sliced2 teaspoons ground cumin2 teaspoons paprika1 teaspoon dried oregano0.25 teaspoon cayenne pepper0.125 teaspoon ground cloves0.125 teaspoon ground allspice0.5 cup white wine1.5 cups tomato sauce1.5 cups chicken broth2 bay leaves2 bell peppers, sliced1 poblano pepper, sliced0.5 teaspoon smoked paprika2 tablespoons capers, drained1 cup pimento-stuffed green olives, sliced1 teaspoon white sugar, or to taste0.33333334326744 cup chopped fresh cilantro
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Cut flank steak in half across the grain. Mix salt, black pepper, and cayenne. Season both sides generously with the salt mixture.
  2. Heat olive oil in a pot over high heat. Add steaks and cook until outsides are well browned, 4 to 5 minutes per side. Remove steaks to a plate.
  3. Reduce heat to medium. Add red onion, garlic, and more of the salt seasoning. Cook and stir until starting to soften, 3 to 5 minutes. Stir in cumin, paprika, oregano, cayenne pepper, cloves, and allspice. Cook and stir for 1 minute. Pour in white wine, scraping up the browned bits from the bottom of the pot. Stir in tomato sauce and chicken broth.
  4. Return beef and accumulated juices to the pot. Season with salt and add bay leaves. Reduce heat to low, cover, and simmer until beef is almost fork-tender, not falling apart, about 2 hours.
  5. Remove pot from heat and let stew cool to room temperature, at least 45 minutes. Refrigerate, 8 hours to overnight, for best results.
  6. Remove beef to a plate and set stew over medium heat. Tear beef along the grain into 1/8- to 1/4-inch-wide shreds; place back in the stew. Add bell peppers, poblanos, smoked paprika, capers, olives, and sugar. Stir together and reduce heat to medium. Simmer until peppers are soft and meat is tender, 15 to 20 minutes. Turn off heat, remove bay leaves, and stir in cilantro.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."