Roasted Tomato, Onion, & Fennel Soup Tarifi

Roasted Tomato, Onion, & Fennel Soup Tarifi
Roasted Tomato, Onion, & Fennel Soup

Malzemeler

  • 24 Medium Large Plum Tomatoes, 1 Large Sweet Onion, 1 Large Fresh Fennel Bulb, 4 Cloves Garlic, 3 Tablespoons Fresh Chopped Thyme, 1/4 Cup Chopped Fresh Basil, Salt & Pepper, Extra Virgin Olive Oil, Chicken Broth. To Serve: Basil Pesto Mixed With Extra Virgin Olive Oil, or, Grated Parmesan Cheese
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Preheat the oven to 350 degrees F. Prepare 2 large baking sheets by covering them with aluminum foil. Cut the tomatoes in half and lay them cut side up on one of the baking sheets. Finely chop the thyme with two of the garlic cloves and sprinkle this over the tomatoes. Drizzle the cut side of the tomatoes with a little olive oil and season with salt and pepper. Peel the onion and cut into one inch slices, brush both sides with a little olive oil and place on the other baking sheet. Cut the fennel in half and remove the core. Cut off the frond stems and then cut off the fennel leaves, toss them in a little olive oil and place them on the baking sheet with the onions. Season the onions and fennel with a little salt and pepper. Place both baking sheets in the oven and bake until the vegetables are softened and beginning to brown. The tomatoes will take about 40 minutes and the onions and fennel may take up to an hour. Place the vegetables into a food processor and pulse until you have a thick chunky mixture. Heat another two tablespoons of olive oil in a heavy saucepan and cook the other two garlic cloves, finely minced until fragrant. Add the tomato mixture, the chopped basil and just enough broth to loosen the soup. (I use about one cup of broth.) Bring the mixture to a boil and then reduce the heat to a simmer, season with salt and pepper and cook for an additional 10 minutes to meld the flavors, adding additional broth if the soup becomes too thick. Allow the soup to come to room temperature before serving. Serve the soup at room temperature in individual bowls topped with your garnish of choice. I mix two tablespoons of pesto with a tablespoon or two of olive oil and drizzle this mixture on top before serving.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."