Ricotta Gnocchi With Creamy Wild Asparagus Sauce Tarifi

Ricotta Gnocchi With Creamy Wild Asparagus Sauce Tarifi
Ricotta Gnocchi With Creamy Wild Asparagus Sauce

Malzemeler

  • . For The Gnocchi: 1 Pound Full Fat Ricotta, 1 1/2 Cups All-purpose Flour, 1/3 Cup Grated Parmesan Cheese, 1 Large Egg, 1/2 Teaspoon Salt. For The Sauce: 1 Tablespoon Olive Oil, 1/3 Cup Finely Diced Pancetta, 1 Bunch Asparagus (about 1 Pound), Woody Ends Trimmed & Cut Into 2 Inch Pieces, 1 Cup Heavy Cream, 1 Garlic Clove, Minced, 1/3 Cup Grated Pecorino Romano or Parmesan Cheese, Salt & Pepper To Taste. To Serve: Additional Grated Pecorino or Parmesan Cheese, Cracked Black Pepper
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. In a bowl, place the Ricotta cheese, 1/3 cup of grated cheese, egg, and 1/2 teaspoon of salt. Add 1 cup of the flour and mix with a spoon until you have formed a shaggy dough. Dump the dough out onto a lightly floured surface, and knead a few times with your hands, adding an additional flour if the dough is too sticky. Cut into 1 inch slices and gently place on a lightly floured baking sheet. Continue with the rest of the dough in this manner. Store the gnocchi in the refrigerator until needed. In a small frying pan, heat the oil over medium heat, then cook the pancetta until lightly browned. Drain the oil and set aside. Trim the woody ends off of the asparagus spears and cook them in lightly salted water for about 4 to 5 minutes until tender. Cut off the tips, reserve and set aside, then cut the stems into pieces. In a saucepan, add the cream, garlic, and chopped asparagus stems and heat over a low flame. Add the grated Parmesan cheese, and use a hand wand to puree the sauce until it is very smooth. Taste, stir in the pancetta, and season with salt and pepper. Keep the sauce warm while you cook the gnocchi. Bring a large pot of salted water to boil, and drop the gnocchi into the water. Remove as soon as most have floated to the top, 4 to 5 minutes. Drain in a colander, and return to the pot. Gently toss the gnocchi with the sauce and reserved asparagus tips. Serve immediately, topped with a spoonful of additional grated cheese and some cracked black pepper.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."