Real Lasagna Soup Tarifi

Real Lasagna Soup Tarifi
Real Lasagna Soup

Malzemeler

  • 2 tablespoons olive oil1 pound lean ground beef6 ounces bulk Italian sausage or 1 Italian sausage link, casing removed1 cup diced yellow onion3 cloves garlic, minced2 tablespoons tomato paste1/4 teaspoon crushed red pepper flakes (optional)1/4 teaspoon dried oregano1/2 teaspoon freshly ground black pepper1 1/2 teaspoons kosher salt, or to taste 1 (24 ounce) jar prepared marinara sauce, or 3 cups homemade marinara4 cups chicken broth2 1/2 cups water
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Fill a large pot with lightly salted water and bring to a rolling boil. Stir in lasagna noodles and return to a boil. Cook pasta uncovered, stirring occasionally, until just flexible, 4 to 5 minutes. Transfer noodles into cold water until cooled; drain very well.
  2. Preheat the oven to 475 degrees F (245 degrees C). Line a baking sheet with parchment paper, and grease parchment with 1 tablespoon olive oil.
  3. Cut noodles in half lengthwise. Arrange noodles in evenly overlapping rows on the prepared baking sheet. Brush with melted butter, and use fingers to rub some butter between the noodles.
  4. Bake noodles in the preheated oven until they are golden, blistered, and are beginning to brown with crispy outside edges. Let cool; cut into bite-sized pieces.
  5. Meanwhile, add 2 tablespoons olive oil to a soup pot, and place over high heat. Add beef and sausage. Use a spatula to break up the meat into small pieces; cook without stirring until liquid evaporates and meat begins to sizzle in its own fat, then continue to cook and stir until meat begins to brown, about 7 minutes.
  6. Add onions, garlic, tomato paste, red pepper flakes, dried oregano, black pepper, and kosher salt. Cook and stir until onions begin to turn translucent, 3 to 4 minutes.
  7. Stir in chicken broth, tomato sauce, and water. Bring to a simmer, reduce heat to medium low, and simmer for 45 minutes.
  8. Stir ricotta cheese, mozzarella cheese, and Parmesan cheese together in a bowl; set aside.
  9. Increase the heat under soup to medium high; stir in noodle pieces. Cook, stirring, until pasta is tender, about 10 minutes. Reduce heat to low, and stir in the 2 tablespoons Italian parsley.
  10. Serve in bowls with a scoop of cheese mixture, and sprinkle with freshly torn basil and Italian parsley if desired.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."