Pumpkin-Black Cocoa Swirl Cake Tarifi

Pumpkin-Black Cocoa Swirl Cake Tarifi
Pumpkin-Black Cocoa Swirl Cake

Malzemeler

  • 3 cups all-purpose flour2 1/2 teaspoons pumpkin pie spice2 teaspoons baking powder1 teaspoon baking soda1 teaspoon salt1/2 cup unsalted butter, softened1/4 cup vegetable oil2 cups white sugar4 large eggs, at room temperature1 (15-oz can) pumpkin puree (not pumpkin pie filling)2 teaspoons vanilla extract1 cup sour cream, at room temperature
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Preheat the oven to 350 degrees F. Spray a 12-cup Bundt pan with a baking spray containing flour, such as Baker's Joy®.
  2. In a large bowl, sift together flour, pumpkin pie spice, baking powder, baking soda, and salt.
  3. In another large bowl, beat butter, oil, and 2 cups white sugar on medium-high speed with an electric mixer until creamy, about 3 minutes. Add in eggs, 1 at a time, beating well after each addition. After adding in the last egg, beat mixture on medium-high speed until doubled in volume, about 5 minutes. Add in pumpkin and vanilla, and mix until incorporated. Reduce mixer speed to low; pour in half of dry ingredients, and mix until just combined. Add in sour cream; mix until just combined. Add in remaining dry ingredients and mix until just combined.
  4. Measure out 3 cups batter into another bowl. To this 3 cups batter, add 3 tablespoon black cocoa powder, unsweetened cocoa powder, 2 tablespoons sugar, milk, espresso powder, and melted semi-sweet chocolate. Mix on low speed until combined.
  5. Place 1/3 of black cocoa batter into an even layer in the bottom of the prepared Bundt pan. Pour 1/2 of plain pumpkin batter over the black cocoa layer. Add another 1/3 of black cocoa batter over the top of plain pumpkin batter. Layer remaining 1/2 of plain pumpkin batter over that. Finish with remaining 1/3 of the black cocoa batter.
  6. Bake cake in the preheated oven until a bamboo skewer inserted into the center of the cake comes out mostly clean, 60 to 65 minutes. Allow cake to cool in pan 25 to 30 minutes before inverting onto a wire rack to cool completely.
  7. To make icing, place powdered sugar, 2 tablespoons black cocoa, 1 teaspoon vanilla extract, pinch of salt, and heavy cream into a bowl. Whisk until smooth. Drizzle icing over cooled cake.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."