Potato Gnocchi With Sausage, Mushroom Cream Sauce {Gnocchi alla Norcina} Tarifi

Potato Gnocchi With Sausage, Mushroom Cream Sauce {Gnocchi alla Norcina} Tarifi
Potato Gnocchi With Sausage, Mushroom Cream Sauce {Gnocchi alla Norcina}

Malzemeler

  • . Gnocchi: 3 Medium to Large Potatoes (About 2 1/2 Pounds Riced), 1 1/2 Cups All-purpose Flour (Plus Extra For Rolling), 1/2 Teaspoon Salt, 2 Egg Yolks. Sauce: 4 Mild Sausage Links, 8 Ounces Fresh Mushrooms, Cleaned And Coarsely Chopped, 2 Cloves Garlic, Peeled & Minced, 2 Tablespoons Olive Oil, 1 Cup Dry White Wine, Salt & Pepper, Red Pepper Flakes (Optional), 1 1/2 Cups Heavy Cream. To Serve: Grated Pecorino Romano Cheese
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Preheat oven to 375 degrees F. and place the potatoes on a baking sheet. Bake your potatoes in their skins until fork tender, about 45 minutes. Cut the potatoes in half, then place on a plate until they are cool enough to handle, about 5 minutes. Scoop out the potato flesh and press through a potato ricer into a bowl. Add the egg yolks, and slowly start adding the flour a little at a time, mixing gently with your hands and continue until you have created a soft workable dough. Knead gently only briefly until you have achieved a smooth, pliable if slightly sticky dough. To shape the gnocchi, first break the dough into fist sized pieces, and roll each piece into a log about the thickness of your thumb on a lightly floured surface. Cut into 1 inch pieces. Place the prepared gnocchi on a lightly floured baking sheet and keep refrigerated until ready to use. Remove the sausage meat from the casings, and cook until no longer pink in a heavy saucepan over medium heat, breaking up the meat with a fork as it cooks, about 7 minutes. Once the meat begins to brown, add the olive oil, onions and mushrooms and continue to cook until the onions and mushrooms are soft and just beginning to brown, about 5 mintes. Add the garlic and cook another minute or two. Add white wine, and simmer uncovered a few minutes until the wine has reduced by half, about 5 minutes. Add cream and season with salt, red pepper flakes and black pepper to taste. Continue to cook over medium low heat until the sauce has thickened, about 10 minutes. To cook, drop carefully into salted boiling water and remove immediately as they have all floated to the surface. Drain, return to the pot and add half the sauce. Gently toss the gnocchi to coat with the sauce, then spoon the gnocchi into individual bowls. Serve the gnocchi, with an extra scoop of sauce on top. Pass the grated cheese at the table.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."