Portekiz Kızarmış Ekmeği Tarifi

Portekiz Kızarmış Ekmeği Tarifi
Portekiz Kızarmış Ekmeği

Malzemeler

  • 2 su bardağı çok amaçlı un, 3 çay kaşığı kabartma tozu, 1/2 çay kaşığı tuz, 2 yemek kaşığı beyaz şeker, 3/4 su bardağı süt, kızartma için 1 litre bitkisel yağ
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Un, kabartma tozu, tuz ve şekeri çırpın.
  2. Sütü ekleyin ve iyice karıştırın.
  3. Hamuru toplara bölün.
  4. Düz, unlanmış bir yüzeyde 1/2 inç kalınlığında açın.
  5. 1/2 litre sıcak yağda kızartın, her iki tarafını da kızartın. Ilık servis edin.

Paylaş



Alerjenler

Gluten içeren tahıllar
Süt ve süt ürünleri (laktoz dahil)

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."