Pork Empanadas Tarifi

Pork Empanadas Tarifi
Pork Empanadas

Malzemeler

  • 2 pounds pork butt roast1 onion, quartered2 cloves garlic0.5 teaspoon salt1 teaspoon dried oregano1 teaspoon ground cumin2 bay leaves1.5 cups all-purpose flour0.75 cup masa harina1 teaspoon baking powder0.25 teaspoon salt0.5 cup lard1 egg, beaten0.5 cup milk1 cup chipotle salsa
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. To make the filling: Place pork in a large pot and cover with water. Add onion, garlic, salt, oregano, cumin, and bay leaves. Bring to a boil, reduce heat and simmer for 1 1/2 hours. While pork is cooking, prepare dough.
  2. To make the dough: Sift together flour, masa harina, baking powder, and salt. Add shortening to dry ingredients and mix well. In a separate bowl, beat together egg and 1/2 cup milk. Make a well in the center of dry ingredients. Add egg mixture and stir with a fork until dough comes together in a ball. Divide dough into 16 even pieces and roll each piece into a ball. Place in a container, cover, and refrigerate.
  3. Preheat the oven to 375 degrees F (190 degrees C).
  4. After pork has simmered for 1 1/2 hours, remove from liquid. Place pork in a baking dish and bake for 1 hour or until meat shreds easily with a fork. Remove from the oven (keep the oven turned on) and shred into small pieces. Add salsa to shredded pork.
  5. Lightly grease a baking sheet.
  6. On a lightly floured surface, flatten a piece of dough with the palm of your hand. With a rolling pin, roll out the dough to make a 5-inch circle about 1/8-inch thick. Place 2 to 3 tablespoons of filling in the center of the dough circle. Brush edges of dough with milk. Fold dough over filling. Pinch edges together. Crimp with a fork to seal.
  7. Place on the prepared baking sheet and repeat with remaining empanada dough. Leftover filling can be frozen or used in tacos, tamales, or burritos.
  8. Bake in the preheated oven until golden, about 20 minutes. Remove to rack and cool for about 5 minutes. Serve warm.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."