Pork Chops Al Pastor Tarifi

Pork Chops Al Pastor Tarifi
Pork Chops Al Pastor

Malzemeler

  • 4 bone-in double-cut pork chops (12-14 ounces each)1 (14 ounce) can pineapple chunks with juice2 tablespoons ground guajillo or ancho chili1 tablespoon New Mexico or regular chili powder1 teaspoon ground chipotle1 teaspoon ground cinnamon3 1/2 teaspoons kosher salt (1 teaspoon of kosher salt per pound of meat)1 tablespoon white vinegar4 cloves garlic, peeled2 green onions, cut into 2-inch pieces
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Place chops in a resealable plastic bag set in a bowl. Add pineapple, guajillo, New Mexico chili powder, chipotle, cinnamon, salt, white vinegar, garlic, and onions to the jar of a blender, and blend until marinade is smooth; pour marinade into bag. Massage pork to coat evenly. Press out air, seal the bag, and refrigerate overnight, or up to 48 hours.
  2. Preheat the oven to 325 degrees F (165 degrees C).
  3. Heat olive oil in an oven-safe pan over medium-high heat. Remove chops from marinade, scraping off as much excess as possible; reserve all marinade for the sauce. Sear chops in the hot pan on both sides until lightly browned, about 3 minutes per side. Remove to a plate; set aside.
  4. Add yellow onion, cumin, and dried oregano to the pan, and cook, stirring, for 1 minute. If pan seems dry, add another drizzle of oil.
  5. Turn off heat, and pour in water. Stir, scraping any brown bits off the bottom of the pan. Place chops on top of onion mixture.
  6. Roast in the preheated oven until pork is cooked to taste, 20 to 30 minutes, basting or brushing chops with pan juices occasionally. An internal temperature of 140 to 145 degrees F (60 to 63 degrees C) will ensure juicy, tender meat. Roasting time will vary greatly depending on size of chops, so check temperature with an instant-read thermometer early and often.
  7. Meanwhile, pour marinade into a saucepan, and add about 1/2 cup of water, or as needed to achieve desired thickness. Bring to a simmer on medium-high heat, whisking occasionally. Taste sauce for seasoning; keep warm until needed.
  8. To make salsa, combine white onion, diced pineapple, fresh oregano, ¼ teaspoon salt, and lime juice in a bowl and mix thoroughly.
  9. Remove pork from the oven; tent with foil and let rest for 5 to 10 minutes before serving. While resting, tops of chops can be garnished with sauce and a spoon of salsa.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."