Pizza With Fava Bean Pesto, Fresh Fava Beans, Black Olives & Taleggio Cheese Tarifi

Pizza With Fava Bean Pesto, Fresh Fava Beans, Black Olives & Taleggio Cheese Tarifi
Pizza With Fava Bean Pesto, Fresh Fava Beans, Black Olives & Taleggio Cheese

Malzemeler

  • 1 Pound Pizza Dough (See Notes Above), 1 Tablespoon Olive Oil, 4 Ounces Guanciale or Pancetta, Diced, Fava Bean Pesto (Recipe Below), 1 Cup Blanched, Peeled Fresh Fava Beans, Cracked Black Pepper To Taste, 1/2 Teaspoon Red Pepper Flakes (Optional), 2 Cups Full Fat Shredded Mozzarella Cheese, 1 1/2 Cups Diced Taleggio Cheese, 1/2 Cup Pitted Halved Taggiashe or Kalamata Olives. To Assemble: Extra Virgin Olive Oil, Coarse Sea Salt. Optional: 2 Cups Fresh Baby Arugula. Fava Bean Pesto: 1 1/2 Cups Fresh Fava Beans, Blanched & Peeled, 2 Garlic Cloves Peeled, Salt & Pepper, 1 Tablespoon Lemon Juice, 1/3 Cup Grated Pecorino Romano Cheese, Extra Virgin Olive Oil
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Divide the dough up into two 8 ounce portions, rolling each in a ball. Place two of the balls on a lightly oiled plate and cover with plastic wrap and refrigerate until needed. Remove the dough balls from the refrigerator 2 1/2 hours before needed, allowing them to completely come to room temperature before using. Preheat your oven to the highest setting (usually 500 degrees F.). To make the pesto, place the fav beans, garlic, lemon juice, salt, pepper, and cheese in a food processor and pulse until coarsely chopped. Begin to drizzle in the oil, adding just enough to loosen the mixture, about 1/3 of a cup. For Each Pizza: On a lightly floured surface, use your hands to press your dough out to a 12 inch circle. Lightly cover a baking sheet (or pizza peel if using a pizza stone) with flour, and place the dough on top. Lightly brush the surface of the pizza with olive oil, then scatter the mozzarella and crumble the Taleggio over each pizza, leaving a 1 inch border all around. Use a spoon to drop blobs of the pesto randomly over the top of the pizza. Divide the olives and fresh fav beans and scatter over the top of each pizza. Sprinkle the top of each pizza with some sea salt, then bake each pizza until bubbly and golden brown, about 15 to 20 minutes. If using arugula, scatter on top after the pizza has been cooked, just before serving.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."