Pizza Napoli {Pizza With Anchovies} Tarifi

Pizza Napoli {Pizza With Anchovies} Tarifi
Pizza Napoli {Pizza With Anchovies}

Malzemeler

  • . For The Dough: (Makes About 4 Balls), 2 Cups Pizza Flour (00 Type Flour), 2 Cups All-purpose, 1 Tablespoon Instant Yeast, 1/2 Cup Dry White Wine, 1/2 to 3/4 Cup Warm Water, 2 Teaspoons Fine Sea Salt, 2 Tablespoons Olive Oil (Plus More For Oiling Bowl & Top of Pizza). Toppings: 1 1/3 Cups, 3 Cups Shredded Mozzarella Cheese, 8 to 10 Small Anchovies, 2 Tablespoons Salted Capers, Rinsed, 1 Teaspoon Dried Oregano, Coarse Sea Salt, Pinch Chili Flakes (Optional)
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. early in the day, mix together the two flours in a large bowl along with the white wine, yeast, salt, and olive oil. Slowly add in the warm water, stirring as you go until the dough comes together in a ball. Dump the ball out onto a lightly floured surface and using your hands, knead with your hands until the dough is very smooth, about 5 to 7 minutes. Place the dough in a lightly oiled bowl covered with plastic wrap and let double in size, about 1 1/2 hours. Divide the dough up into 8 ounce portions, rolling each in a ball. Place two of the balls on a lightly oiled plate and cover with plastic wrap and refrigerate until needed. (Dough can be made up to 48 hours ahead of time) Wrap the extra remaining dough in plastic wrap and freeze for future use. Remove the dough balls from the refrigerator 2 1/2 hours before needed, allowing them to completely come to room temperature before using. Preheat your oven to the highest setting (usually 500 degrees F.). For Each Pizza: On a lightly floured surface, use your hands to press your dough out to a 12 inch circle. Lightly cover a baking sheet (or pizza peel if using a pizza stone) with cornmeal, and place the dough on top. Lightly brush the outer edges of the pizza with olive oil, and spread the tomato sauce over the dough, leaving a 1-inch border. Scatter the mozzarella cheese over each pizza, leaving that 1 inch border clear. Arrange half the anchovies and capers over each pizza. Sprinkle the oregano, chili flakes (if using) and sea salt over the pizzas, then bake each pizza until bubbly and golden brown, about 15 to 20 minutes. Slice & enjoy!

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."