Pekmezli tart Tarifi

Pekmezli tart Tarifi
Pekmezli tart

Malzemeler

  • 1 (9 inç) turta hamuru, 1 su bardağı altın şurubu, 1/4 su bardağı krema, 1 su bardağı ekmek kırıntısı, 1 limon, rendelenmiş, 2 yemek kaşığı limon suyu
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. * Fırını 375 derece F'ye (190 derece C) önceden ısıtın. Turta kabuğu hamurunu 9 inçlik bir turta tabağının tabanına eşit şekilde bastırın. * Şurubu, kremayı, galeta ununu, limon kabuğu rendesini ve limon suyunu bir kasede karıştırın ve turta kabuğuna dökün. * Önceden ısıtılmış fırında dolgu tutana kadar 35 ila 40 dakika pişirin. Servis etmeden önce hafifçe soğumasını bekleyin.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."