Pancetta Wrapped Polpettone In Red Wine Tomato Sauce Tarifi

Pancetta Wrapped Polpettone In Red Wine Tomato Sauce Tarifi
Pancetta Wrapped Polpettone In Red Wine Tomato Sauce

Malzemeler

  • 1/4 Cup Olive OIl, 1 Large Onion, Peeled & Finely Diced, 1 Tablespoon Each, Finely Chopped Parsley, And Basil, 1/2 Teaspoon Finely Chopped Sage, Salt & Pepper, 1 1/2 Pounds Ground Meat (Beef, Veal, Pork Combination Of Choice), 1 Large Egg, Lightly Beaten, 1 1/2 Slices Bread, 1/3 Cup Milk, 1/4 Cup Grated Pecorino Romano Cheese, 8 Thin Slices Of Pancetta or Bacon. Sauce: 2 Large Garlic Cloves, Peeled & Minced, 1/2 Cup Full Bodied Red Wine, 2 Cups Pureed Tomatoes, 1 Teaspoon Dried Oregano, 1/4 Cup Chopped Fresh Basil. To Serve: Crusty Italian Bread, Grated Pecorino Romano Cheese
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Heat a couple of teaspoons of the olive oil in a skillet and cook half of the onions until they are soft and translucent, about 7 to 8 minutes. Remove the onion to a bowl, and stir in the parsley, sage, and basil. Tear the bread into pieces and place in a bowl with the milk, and squeeze with your fingertips until the bread has soaked up the milk. In a bowl mix the meat, eggs, grated cheese, milk soaked bread, onion mixture, and season well with salt and pepper and work with your fingers until completely smooth. Divide the meat into four equal parts, and roll into balls. Wrap each ball with two slices each of the pancetta or bacon overlapping the ends. Heat the remaining oil in a heavy flameproof casserole, and then carefully brown the polpettone on all sides, then remove to a platter. Add the remaining onion to the skillet, and cook until soft and translucent. Add the garlic and cook just until fragrant. Add the red wine, and cook until reduced by half. Next add the pureed tomatoes, dried oregano and chopped basil leaves and bring to a boil. Season with salt and pepper, and reduce heat to a simmer, then return the polpettone to the pan. Cover with a lid, and cook the polpettone, turning occasionally, until fully cooked through, about 15 to 20 minutes. If sauce requires thickening, first remove the polpettone to a platter and cover to keep warm, and cook the sauce for a few minutes over medium high heat until thickened. Serve one polpettone per bowl, spooning some of the sauce over each. Sprinkle with grated pecorino cheese and serve immediately.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."