Nonna's Lasagna Tarifi

Nonna's Lasagna Tarifi
Nonna's Lasagna

Malzemeler

  • . Sauce: 1 (26)oz. Can Tomato Puree (I use Pomi strained tomatoes), 1 (6)oz. Can Tomato Paste, 1 Pound Ground Beef (Or 1/2 Pound Beef and 1/2 Pound Ground Veal), 1 Egg, 2 Slices White Bread, Cubed, 1/2 Cup Milk, 1 Pound Pork Bones, 3 Cloves Garlic Minced, 1/2 Onion, Finely Chopped, 1/2 Cup Chopped Fresh Parsley, 3 Tablespoon Chopped Fresh Basil, 1 Teaspoon Dried Oregano, Pinch of Red Pepper Flakes, Salt & Pepper, 1 Cup Parmesan Cheese, 6 (oz) Mozzarella Cheese, Thinly Sliced. Pasta Dough: 4 Cups Unbleached Flour, 5 Extra Large Eggs, Pinch of Salt
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. follow the directions for . After rolling, cut into 12 inch long strips, then precook in boiling water for 30 seconds and place in ice water. Dry and set aside on clean kitchen towels. heat the olive oil in a saucepan and once hot add the pork bones over medium heat and cook until well browned. Add the onion and continue cooking until it is tender. Add the garlic and stir well, cooking an additional minute. Finally add the sauce, paste and 1 cup of water. Next add the oregano, 1/2 cup of the parsley, the basil, red pepper flakes and salt and pepper. Bring everything to a boil and then reduce heat to a simmer. Taking the ground beef (or beef/veal mix), and add the egg, bread crumbs, 1/4 parsley, 1/3 cup Parmesan Cheese and salt and pepper. Add the milk to the bread cubes and soak. Once the bread is soft use your fingers to break it up and then add it to the meat mixture. Mix all the ingredients together well with your hands, and then roll into small 1 inch sized meatballs and drop carefully in the sauce. Continue cooking the sauce for about 2 hours over low heat, adding additional water as needed if the sauce becomes too thick. Remove the meatballs and the pork bones from the sauce with a slotted spoon and place into a small bowl when the sauce is complete. add about 1/2 cup of sauce to the bottom of a large lasagne pan, then add a little water and mix. Make an overlapping layer of the noodles across the bottom of the pan. Spread a large spoonful of sauce on top, making sure the noodles are well covered. Add one more layer of noodles and sauce, and then add a layer of the mozzarella slices. Continue in this manner until you have 5 layers. On the top, cover the noodles well with the sauce, place another layer of mozzarella, then sprinkle on the parmesan. To finish, evenly place the meatballs across the top surface. Cover with foil, and bake in a preheated 375 degree F. oven for about 30 minutes. Remove the foil and cook another 10 minutes. Let rest an additional 10 minutes before serving.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."