Noel Erik Pudingi Tarifi

Noel Erik Pudingi Tarifi
Noel Erik Pudingi

Malzemeler

  • 1 su bardağı tam buğday unu, 2 1/2 su bardağı taze ekmek kırıntısı, 4 ons rendelenmiş sığır yağı, 3 yumurta, çırpılmış, 1 küçük havuç, rendelenmiş, 1 elma - soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış ve rendelenmiş, 1/2 su bardağı koyu esmer şeker, 1/2 su bardağı kıyılmış haşlanmış badem, 2 ons şuruplu zencefil sapı, kıyılmış, 1/8 su bardağı öğütülmüş badem, 1/2 su bardağı kıyılmış ceviz, 3/8 su bardağı ikiye bölünmüş şekerlenmiş kiraz, 1/3 su bardağı kuru üzüm, 3/8 su bardağı kuru frenk üzümü, 3/8 su bardağı altın kuru üzüm, 4 ons şekerlenmiş karışık meyve kabuğu, kıyılmış, 4 erik, çekirdeği çıkarılmış ve kıyılmış, 1 limon, suyu çıkarılmış ve kabuğu rendelenmiş, 1 1/2 çay kaşığı karışık baharat, 3/4 çay kaşığı kabartma tozu, 1/2 su bardağı bira
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. * Büyük bir kapta un, galeta unu, sığır yağı, yumurta, havuç, elma, esmer şeker, kıyılmış haşlanmış badem, sap zencefil, öğütülmüş badem, kiraz, kuru üzüm, frenk üzümü, kuru üzüm, karışık kabuk, erik, limon suyu ve rendesi, karışık baharat, kabartma tozu ve birayı karıştırın. Her aile üyesinin sırayla karıştırmasını ve bir dilek tutmasını sağlayın. Taze meyveden çok kuru meyve kullandıysanız, karışımı daha az katı hale getirmek için biraz daha bira ekleyin. * 2 büyük veya 4 küçük puding kabını yağlayın. Puding karışımıyla yaklaşık 7/8'ini doldurun. Yağlanmış mumlu kağıtla sıkıca kapatın, ardından folyoyu iple sabitleyin. Pudingi, puding kabının kenarlarına yarıya kadar ulaşan büyük bir tencerede kaynar suyun içinde bir sehpa üzerine koyun. Pudingleri orta-düşük ateşte kaynar suda 10 saat, küçük pudingler için 5 saat, oldukça katılaşana ve tutana kadar düzenli olarak su ekleyerek buharlayın. * Hemen servis etmeyecekseniz, tamamen soğumasını bekleyin, ardından kapakları yeni mumlu kağıt ve folyo ile değiştirin ve serin, kuru bir yerde, ara sıra rom veya brendi ile ıslatarak 3 aya kadar saklayın. Servis etmek için, 2 ila 3 saat buharda pişirerek tekrar ısıtın.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."