Mushroom Gnocchi With Sauteed Spinach & Mushroom Topping Tarifi

Mushroom Gnocchi With Sauteed Spinach & Mushroom Topping Tarifi
Mushroom Gnocchi With Sauteed Spinach & Mushroom Topping

Malzemeler

  • Gnocchi:, 1 Pound Ricotta, 1 Cup of Flour (Plus Extra For Shaping)), 1 Extra Large Egg, 1/3 Cup Grated Parmesan Cheese, 1 Ounce Powdered Dried Porcini Mushrooms (See Above), 1 Teaspoon Salt. Topping: 6 Ounces Portobello Mushrooms, 6 Ounces Cremini Mushrooms, 5 to 6 Cups Baby Spinach Leaves, 2 Tablespoons Olive Oil, 2 Tablespoons Butter Plus Additional 2 Tablespoons Butter, To Be Used At End, Salt & Pepper. To Serve: Shaved Pecorino Cheese
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. In a bowl, place the ricotta, grated cheese, powdered porcini, egg, and salt. Add 3/4 cup of the flour and mix briefly. Add only as much more flour as you need to create a workable dough. (Be careful not to overwork the dough.) Divide the dough into fist size pieces, and roll into long logs as thick as your thumb on a lightly floured surface. Cut into 1 1/2 inch crosswise slices and gently place on a lightly floured baking sheet. Continue with the rest of the dough in this manner. If not using immediately, place in the refrigerator. slice the mushrooms, then cut into pieces no larger than 2 inches. Once cooked, you do not want the mushroom piecers to be larger than the gnocchi. Heat the oil and butter in a frying pan and cook the mushrooms until tender and brown, then remove from the heat. When you place the gnocchi into the boiling water, reheat the the mushrooms and add the additional 2 tablespoons of butter and the spinach. Stir just until the spinach has wilted, and season the vegetables with salt and pepper. drop into lightly salted water and remove as soon as they float to the top, after 1 or 2 minutes. Place in a warmed bowl, top with your mushroom sauce, and gently mix. Serve in individual bowls with shaved pecorino cheese on top.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."