Mountain Rye Bread With Sunflower Seeds Tarifi

Mountain Rye Bread With Sunflower Seeds Tarifi
Mountain Rye Bread With Sunflower Seeds

Malzemeler

  • . Biga: 1/4 Teaspoon Active Dry Yeast, 1/4 Cup Warm Water, 3/4 Cup Plus 4 Teaspoons Water, 2 1/3 Cups Unbleached All-purpose Flour. Bread: 2 Cups Rye Flour, 2 Cups Farro Flour, 2 Cups Tipo “00” Flour (Or All-Purpose Flour), 1 Tablespoon Active Dry Instant Yeast (See Notes Above), 1 Teaspoon Sea Salt, 1 1/2 Cups Unsalted Sunflower Seeds, 1 Tablespoon Molasses, 3 Cups Warm Water (Approximate), Cornmeal. Topping: Water, Mixed Seeds
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Stir the yeast into the 1/4 cup of warm water, mix well and let stand 10 minutes. Stir the remaining water into the yeast mixture, and then stir in the flour, 1 cup at a time. Transfer the biga to a lightly oiled bowl, cover with plastic wrap, and let rest at room temperature for at least 12 hours, or until the starter is triple its original volume but is still wet and sticky. Cover and refrigerate or freeze the biga until ready to use.(See Notes Above) Take 1 cup of the bigs out of the refrigerator and allow to come to room temperature. In a large bowl, add the three flours, yeast, salt, and sunflower seeds, and stir to mix. Add the molasses and begin to add the water cup by cup stirring continuously just until the dough comes together. Dump the dough onto a lightly floured surface, and knead by hand for about 7 to 8 minutes, or until the dough is smooth. Roll the dough into a ball, then place into a lightly oiled large bowl. Cover with plastic wrap and place in a warm spot in your kitchen until the dough doubles in size, about an hour and a half. Line two large baking sheets with parchment paper and sprinkle with cornmeal. Dived the dough into three equal sized pieces and roll into a round or oval disc shapes. Place the loaves on the prepared sheets and cover with kitchen towels. Let the dough rise for 30 minutes Preheat oven to 400 degrees F. Carefully brush the top of the loaves with water, then sprinkle with the mixed seeds. Bake for about 35 to 40 minutes, or until a thermometer inserted into the center of the loaves registers 195 degrees F. Cool on wire racks and enjoy!

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."