Masterchef Tavuklu Sandal Sefası Tarifi

Masterchef Tavuklu Sandal Sefası Tarifi
Masterchef Tavuklu Sandal Sefası

Malzemeler

  • 2 adet bostan patlıcan1 adet kuru soğan1 adet tavukgöğsü2 adet sivri biber2 adet domates1 çorba kaşığı salçaMaydanozSıvıyağKaşar peyniriTuzKarabiber2 adet bostan patlıcan1 adet kuru soğan1 adet tavukgöğsü2 adet sivri biber2 adet domates1 çorba kaşığı salçaMaydanozSıvıyağKaşar peyniriTuzKarabiber
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Kabakları yıkadıktan sonra uzunlamasına keserek, içlerini az miktarda oyun.
  2. Tavaya sıvıyağı ekleyip, kabakları az miktarda kızgın yağda kızartın.
  3. Bir tencereye sıvıyağı koyup,  kuşbaşı doğradığınız tavukgöğsünü ilave edin.
  4. Tavuklar pişmek üzereyken üzerine salçayı ekleyip karıştırın.
  5. Üzerine küp şeklinde doğradığınız domatesleri, biberi ve doğranmış soğanı ekleyin.
  6. Tavuklar piştikten sonra karabiberi, tuzu ve maydanozu ekleyin ve ocaktan alın.
  7. Fırın tepsisini yağlayın ve hazırladığınız kabakları yerleştirip, içini tavuklu harçla doldurun.
  8. Son olarak rendelenmiş kaşar peynirini de üzerine serpiştirin.
  9. Önceden ısıttığınız fırında, 180 derecede, kaşarlar eriyinceye kadar pişirin. Yaklaşık 10 dakika yeterli olacaktır.
  10. Tavuklu sandal sefası yapımı işte bu kadar basit. Farklı yemek tariflerinde buluşmak üzere esen kalın.
  11. Kabakları yıkadıktan sonra uzunlamasına keserek, içlerini az miktarda oyun.
  12. Tavaya sıvıyağı ekleyip, kabakları az miktarda kızgın yağda kızartın.
  13. Bir tencereye sıvıyağı koyup,  kuşbaşı doğradığınız tavukgöğsünü ilave edin.
  14. Tavuklar pişmek üzereyken üzerine salçayı ekleyip karıştırın.
  15. Üzerine küp şeklinde doğradığınız domatesleri, biberi ve doğranmış soğanı ekleyin.
  16. Tavuklar piştikten sonra karabiberi, tuzu ve maydanozu ekleyin ve ocaktan alın.
  17. Fırın tepsisini yağlayın ve hazırladığınız kabakları yerleştirip, içini tavuklu harçla doldurun.
  18. Son olarak rendelenmiş kaşar peynirini de üzerine serpiştirin.
  19. Önceden ısıttığınız fırında, 180 derecede, kaşarlar eriyinceye kadar pişirin. Yaklaşık 10 dakika yeterli olacaktır.
  20. Tavuklu sandal sefası yapımı işte bu kadar basit. Farklı yemek tariflerinde buluşmak üzere esen kalın.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."