Masterchef Sebze ve Etin Dansı: Sebzeli Tencere Kebabı Tarifi Tarifi

Masterchef Sebze ve Etin Dansı: Sebzeli Tencere Kebabı Tarifi Tarifi
Masterchef Sebze ve Etin Dansı: Sebzeli Tencere Kebabı Tarifi

Malzemeler

  • 600 gram yağsız dana kuşbaşı1 orta boy kuru soğan2 tane havuç2 küçük boy patates2 kapya biber2 yeşil biber6 yemek kaşığı domates sosu1 çay kaşığı salça3 yemek kaşığı sıvı yağKarabiberKararınca tuz600 gram yağsız dana kuşbaşı1 orta boy kuru soğan2 tane havuç2 küçük boy patates2 kapya biber2 yeşil biber6 yemek kaşığı domates sosu1 çay kaşığı salça3 yemek kaşığı sıvı yağKarabiberKararınca tuz
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Öncelikle etlerinizi temizce yıkıyor ve tencereye alıyoruz.
  2. Kendi suyunda kısık ateşte suyu çekene kadar pişiriniz.
  3. Yağı ilave ettikten sonra biraz kavurunuz.
  4. Doğradığınız soğanları ilave ediniz.
  5. Birazda soğanla kavurduktan sonra salçasını ilave ediniz.
  6. Küp küp doğranmış patatesleri ilave ediyoruz.
  7. İnce şekilde doğranmış havuçları ve küçük doğradığınız biberleri ekleyiniz.
  8. Sonra domates sosunu ilave ediniz.
  9. Bir çay bardağı kaynar su ekleyiniz.
  10. Kaynadıktan sonra kısık ateşle suyu hafif çekene kadar pişirmeye devam ediniz.
  11. Tuz ve karabiber ekledikten sonra bir kaynar geldikten sonra kapatabilirsiniz.
  12. Hanımlar afiyet olsun, güzel bir sunumla sofralarınızı şenlendirip, misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz.
  13. Öncelikle etlerinizi temizce yıkıyor ve tencereye alıyoruz.
  14. Kendi suyunda kısık ateşte suyu çekene kadar pişiriniz.
  15. Yağı ilave ettikten sonra biraz kavurunuz.
  16. Doğradığınız soğanları ilave ediniz.
  17. Birazda soğanla kavurduktan sonra salçasını ilave ediniz.
  18. Küp küp doğranmış patatesleri ilave ediyoruz.
  19. İnce şekilde doğranmış havuçları ve küçük doğradığınız biberleri ekleyiniz.
  20. Sonra domates sosunu ilave ediniz.
  21. Bir çay bardağı kaynar su ekleyiniz.
  22. Kaynadıktan sonra kısık ateşle suyu hafif çekene kadar pişirmeye devam ediniz.
  23. Tuz ve karabiber ekledikten sonra bir kaynar geldikten sonra kapatabilirsiniz.
  24. Hanımlar afiyet olsun, güzel bir sunumla sofralarınızı şenlendirip, misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."