Masterchef Kahvaltılık Karışık Pizza Tarifi

Masterchef Kahvaltılık Karışık Pizza Tarifi
Masterchef Kahvaltılık Karışık Pizza

Malzemeler

  • 1 Paket Yaş Maya1 Tatlı Kaşığı Tuz2 Su Bardağı Süt2 Tatlı Kaşığı Şeker6 Bardak Un0,5 Su Bardağı SıvıyağKaşar PeyniriSucukDomatesMısırBiberMantar1 Adet Domates1 Yemek Kaşığı Salça2 Yemek Kaşığı SıvıyağTuzKekikKarabiberYumurta sarısı1 Paket Yaş Maya1 Tatlı Kaşığı Tuz2 Su Bardağı Süt2 Tatlı Kaşığı Şeker6 Bardak Un0,5 Su Bardağı SıvıyağKaşar PeyniriSucukDomatesMısırBiberMantar1 Adet Domates1 Yemek Kaşığı Salça2 Yemek Kaşığı SıvıyağTuzKekikKarabiberYumurta sarısı
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Hamur için gerekli olan tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra el ile yoğurun ve mayalanması için üzerini bir bez ile örterek 60 dakika boyunca kenarda bekletin.
  2. Hamur hazır olduktan sonra küçük parçalara alarak fırın tepsinize yerleştirin. İstediğiniz gibi şekiller verebilir ve kalınlığını ayarlayabilirsiniz. Biz yuvarlak şekil vermeyi tercih ettik.
  3. Yine malzeme listesinde verilen sos yapımı için olan malzemeleri karıştırarak elde edilen karışımı hamur üzerine sürün.
  4. Üstüne kaşar peyniri serperek diğer malzemeleri sırasıyla yerleştirin. Bizler sucuk, domates, mısır, biber ve mantar kullandık. İsteğinize göre değişiklik yapabilirsiniz.
  5. 180 derece ısıtılmış fırında 20 dakika boyunca pişirin. Yumuşak olması için sucukların pişmesini baz alın ve fırından çıkarın. Başta hamuru pişmemiş gibi gözükse de biraz soğuduktan sonra kendine gelecektir ve oldukça lezzetli olacaktır.
  6. Hamur için gerekli olan tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra el ile yoğurun ve mayalanması için üzerini bir bez ile örterek 60 dakika boyunca kenarda bekletin.
  7. Hamur hazır olduktan sonra küçük parçalara alarak fırın tepsinize yerleştirin. İstediğiniz gibi şekiller verebilir ve kalınlığını ayarlayabilirsiniz. Biz yuvarlak şekil vermeyi tercih ettik.
  8. Yine malzeme listesinde verilen sos yapımı için olan malzemeleri karıştırarak elde edilen karışımı hamur üzerine sürün.
  9. Üstüne kaşar peyniri serperek diğer malzemeleri sırasıyla yerleştirin. Bizler sucuk, domates, mısır, biber ve mantar kullandık. İsteğinize göre değişiklik yapabilirsiniz.
  10. 180 derece ısıtılmış fırında 20 dakika boyunca pişirin. Yumuşak olması için sucukların pişmesini baz alın ve fırından çıkarın. Başta hamuru pişmemiş gibi gözükse de biraz soğuduktan sonra kendine gelecektir ve oldukça lezzetli olacaktır.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."