Masterchef Ispanaklı Tavuk Sarma Tarifi Tarifi

Masterchef Ispanaklı Tavuk Sarma Tarifi Tarifi
Masterchef Ispanaklı Tavuk Sarma Tarifi

Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı1 adet soğan2 diş sarımsak1/2 bağ ıspanak1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı karabiber4 adet kemiksiz tavuk but (pirzola veya kalça da kullanabilirsiniz)1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı sarımsak tozu1 yemek kaşığı tereyağı2 su bardağı domates püresi1 yemek kaşığı biber salçası1 çay kaşığı karabiber150 gram taze kaşar peyniri 2 yemek kaşığı zeytinyağı1 adet soğan2 diş sarımsak1/2 bağ ıspanak1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı karabiber4 adet kemiksiz tavuk but (pirzola veya kalça da kullanabilirsiniz)1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı sarımsak tozu1 yemek kaşığı tereyağı2 su bardağı domates püresi1 yemek kaşığı biber salçası1 çay kaşığı karabiber150 gram taze kaşar peyniri 
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Soğanları zeytinyağı eşliğinde soteleyerek işlemlerinize başlayın. Ve devamında soğanlara ıspanak ve sarımsaklarınızı ilave edin.
  2. Maksimum 6 dakika pişirin ve arada karıştırmayı ihmal etmeyin.
  3. Tavuklarınızı incelterek işlemlerinize devam edin. Merdane kullanabileceğiniz gibi et döveceği ile de inceltebilirsiniz.
  4. Tavukların üzerine sarımsak tozu ve tuz ilave ettikten sonra rulo haline dönüştürün ve kürdan yardımı ile ruloları sabir konuma getirin.
  5. Bir miktar yap yardımı ile tava üzerinde tavuklarınızı kızartın.
  6. Tavukları pişirdiğiniz tavaya sonrasında tereyağı ekleyerek, karabiber, domates püre ve salçanızı katarak bir miktar kaynatın.
  7. Borcamınıza önce sarmaları daha sonra da sosu ve en üste rendelediğiniz kaşar peynirini ilave ederek fırına gönderin.
  8. 25 dakika pişmesini bekledikten sonra ince kıyılmış maydanoz ile servis edin.
  9. Soğanları zeytinyağı eşliğinde soteleyerek işlemlerinize başlayın. Ve devamında soğanlara ıspanak ve sarımsaklarınızı ilave edin.
  10. Maksimum 6 dakika pişirin ve arada karıştırmayı ihmal etmeyin.
  11. Tavuklarınızı incelterek işlemlerinize devam edin. Merdane kullanabileceğiniz gibi et döveceği ile de inceltebilirsiniz.
  12. Tavukların üzerine sarımsak tozu ve tuz ilave ettikten sonra rulo haline dönüştürün ve kürdan yardımı ile ruloları sabir konuma getirin.
  13. Bir miktar yap yardımı ile tava üzerinde tavuklarınızı kızartın.
  14. Tavukları pişirdiğiniz tavaya sonrasında tereyağı ekleyerek, karabiber, domates püre ve salçanızı katarak bir miktar kaynatın.
  15. Borcamınıza önce sarmaları daha sonra da sosu ve en üste rendelediğiniz kaşar peynirini ilave ederek fırına gönderin.
  16. 25 dakika pişmesini bekledikten sonra ince kıyılmış maydanoz ile servis edin.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."