Masterchef Etli Dürüm Tarifi

Masterchef Etli Dürüm Tarifi
Masterchef Etli Dürüm

Malzemeler

  • 400 gr bonfileLavaş3 tane kırmızı biber2 tane soğan1 kase mısırTuzZeytinyağıKarabiberPatatesYeşillik400 gr bonfileLavaş3 tane kırmızı biber2 tane soğan1 kase mısırTuzZeytinyağıKarabiberPatatesYeşillik
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Patates tırtıklı şekilde parmak parmak doğrayın ve çöp şişlere takın.
  2. Fırın tepsisine yağlı kağıt serdikten sonra patatesleri dizin ve üzerlerine tuz, zeytinyağı ve kırmızı biberi döküp önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında pişirin.
  3. O pişerken bonfileyi dilimleyip, parmak parmak doğrayın.
  4. Bir tavayı ocağa koyup zeytinyağı dökün ve bonfileyi soteleyin.
  5. Et suyunu bırakıp çekene kadar pişirin ve tuzunu atın. Et suyunu çekince altını kapatın.
  6. O da hazırsa soğanları uzun uzun kesin ve kırmızı-yeşil biberleri de doğrayın.
  7. Ayrı bir tavaya zeytinyağı döküp doğranan sebzeleri ekleyip soteleyin, tuzunu ve karabiberini attıktan sonra pişmeye bırakın.
  8. Pişince altını kapatın ve mısırı da ekleyip karıştırdıktan sonra, bonfileyi ve sebzeleride tavaya alıp karıştırın.
  9. Son olarak sıra etli dürüm tarifi bitirmek için lavaşlara geldi. Hazırladığınız harcı lavaşlara paylaştırın ve rulo şeklinde sarın.
  10. Yanına fırınladığınız patatesleri ve yeşilliği ekleyerek servis edebilirsiniz.
  11. Patates tırtıklı şekilde parmak parmak doğrayın ve çöp şişlere takın.
  12. Fırın tepsisine yağlı kağıt serdikten sonra patatesleri dizin ve üzerlerine tuz, zeytinyağı ve kırmızı biberi döküp önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında pişirin.
  13. O pişerken bonfileyi dilimleyip, parmak parmak doğrayın.
  14. Bir tavayı ocağa koyup zeytinyağı dökün ve bonfileyi soteleyin.
  15. Et suyunu bırakıp çekene kadar pişirin ve tuzunu atın. Et suyunu çekince altını kapatın.
  16. O da hazırsa soğanları uzun uzun kesin ve kırmızı-yeşil biberleri de doğrayın.
  17. Ayrı bir tavaya zeytinyağı döküp doğranan sebzeleri ekleyip soteleyin, tuzunu ve karabiberini attıktan sonra pişmeye bırakın.
  18. Pişince altını kapatın ve mısırı da ekleyip karıştırdıktan sonra, bonfileyi ve sebzeleride tavaya alıp karıştırın.
  19. Son olarak sıra etli dürüm tarifi bitirmek için lavaşlara geldi. Hazırladığınız harcı lavaşlara paylaştırın ve rulo şeklinde sarın.
  20. Yanına fırınladığınız patatesleri ve yeşilliği ekleyerek servis edebilirsiniz.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."