Mantarlı Et Sote Tarifi

Mantarlı Et Sote Tarifi
Mantarlı Et Sote

Malzemeler

  • * 400 gram (1 paket) mantar, * 400-500 gram kuşbaşı et, * 1 orta boy soğan, * 2 orta boy domates, * 3-4 tane sivri biber.
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. 2-3 kaşık sıvı yağda etler kavrulur. Kavrulmaya yakın içine doğranmış soğan ve biberler koyulur. Aynı anda ikiye bölünmüş mantarlar 5 dk başka bir tencerede kaynatılır. Etler kavrulunca mantarlar süzülüp kavrulmuş etlerin üzerine koyulur. Üstüne de küp küp doğranmış domatesler eklenir. Mantarlar suyunu çekene kadar pişirilir. İsteğe göre tuz ilave edilir. Afiyet olsun.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."