Lasagna Bolognese Tarifi

Lasagna Bolognese Tarifi
Lasagna Bolognese

Malzemeler

  • . Egg Pasta: 3 Extra Large Eggs, 2 Cups All-Purpose Flour. Bolognese Sauce: 1 Medium Onion, Finely chopped, 2 Medium Sized Carrots, Finely Minced, 2 Medium Stalks of Celery, Finely Minced, 3 oz. Prosciutto or Pancetta, Finely Chopped, 6 oz. Ground Beef, 6 Oz. Ground Veal, 4 oz. Chicken Livers, Finely Chopped, 4 Tablespoons Olive Oil, 4 Tablespoons Butter, 1 Pound Canned or Fresh Prepared Tomatoes, 1/2 Cup dry White Wine, Salt & Pepper, Pinch Of Nutmeg, Pinch Of Dried Hot Peppers, 3/4 Cup Beef Broth, 1/2 to 3/4 Cup Heavy Cream. Bechamel Sauce: 4 Tablespoons Unsalted Butter, 1/4 Cup All-purpose Flour, 1 1/2 to 2 Cups Milk, Salt, Dash of Nutmeg. Additional Ingredients: 1 1/2 Cups Shredded Fresh Mozzarella, 1 Cup Grated Parmesan Cheese
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. mound the flour onto a large board, making a hollow in the center. Break the eggs one at a time, mixing the egg into the flour with a fork. Once all the eggs have been incorporated into the flour, begin to knead with your hands until the dough is stiff and elastic. Cover with plastic wrap and let sit 30 minutes before using. heat the butter and oil in a heavy saucepan over medium heat. Add the chopped vegetables and saute until softened. Add the ground and chopped meats and cook for about 10 minutes or until the meat is fully cooked and browned bits begin to form along the bottom. Add the wine to the pot and let evaporate, stirring up the browned bits. Add the tomatoes and simmer for around 30 minutes. Season to taste, and add 1/2 of the broth. Cover and simmer another 45 minutes, adding additional broth if the sauce becomes too thick. Taste the sauce and add additional seasoning if needed. Add enough cream to lighten the color in the last 5 minutes of cooking. Remove from heat. For the béchamel sauce, melt the butter in a heavy saucepan add the flour and cook for a minute or two. Slowly add the milk, stirring constantly to prevent lumps. Continue cooking until the sauce thickens. Season with salt, white pepper and a dash of nutmeg. Set aside to cool, placing a greased piece of plastic wrap on top to prevent film from forming. cook the pasta sheets in boiling water for 10 seconds only, then immediately submerge in cold water. Pour in a little of the meat sauce into a 13 by 8 inch lasagna pan. Layer the noodles along the bottom, and spread with a layer of the meat sauce, then another layer of noodles. Spread a layer of béchamel over these noodles then sprinkle with a little of the mozzarella and the parmesan cheese. Continue in this manner until all the noodles are used, topping the dish with the final layer of béchamel layer and cheeses. Dot the top with butter and bake in 375 degree over for about 40 minutes or until bubbling and lightly browned.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."