Kuzu Etli Bezelye Tarifi

Kuzu Etli Bezelye Tarifi
Kuzu Etli Bezelye

Malzemeler

  • * 200 gram parça kuzu eti, * 500 gram bezelye, * 1 adet soğan, * 1 çorba kaşığı salça, * 2-3 diş sarımsak, * 1 çorba kaşığı tereyağı yada zeytin yağı, * Tuz, * Zerdeçal.
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Tencereye yağı katıp ısıtın üzerine etleri koyup soteleyin. Etler suyu verip çekene kadar kavurun. Üzerine küp kesilmiş soğanı ve sarımsakları katıp kavurun. Salçayı ekleyin. Bir yada iki kere çevirdikten sonra bezelyeyi, baharatları ve su ilavesi edip etler ve sebzeler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin. Afiyet olsun.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."