Kavurma Tarifi Tarifi

Kavurma Tarifi Tarifi
Kavurma Tarifi

Malzemeler

  • * 1 kg kırmızı et, * 1 yemek kaşığı sıvı yağ, * Tuz
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Et kuşbaşı doğranır ve iyice yıkanır. Daha sonra tencerede kısık ateşte ara sıra karıştırılarak pişirilir. Köpük oluştuğunda mutlaka köpükleri almalısınız. Etler kendi suyunu verecektir su koymanıza gerek yoktur. Eğer dibine yapışıyor gibiyse çok az sıcak su kullanabilirsiniz. Et piştikten sonra bir yemek kaşığı sıvı yağ ile kavrulur. En son tuzu atılır ve kavurmamız hazırdır.Afiyet olsun.Not: En son tuz atılmasının sebebi etlerin kurumaması için.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."