Kağıtta Pastırma Tarifi

Kağıtta Pastırma Tarifi
Kağıtta Pastırma

Malzemeler

  • * 8 yaprak pastırma, * Yarım demet dereotu, * 6 adet çeri domates, * 4 adet yeşil biber, * 2 adet kapya biber, * 1 yemek kaşığı tereyağı. Üzeri için:* Kaşar
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Fırın kağıdınızı A4 büyüklüğünde kesin ve ortasına dereotunu yerleştirin. Üzerine pastırmaları dizin ve sivri biberlerle çeri domatesi koyun. Kapya biberleri jülyen doğrayıp tereyağını parça parça koparıp gelişigüzel yerleştirin. En son kaşar rendeleyin. Kağıdınızı katlayın. (paket yapın) 180 derecede 20 dakika pişirin. Afiyet olsun.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."