Italian Christmas Cake Tarifi

Italian Christmas Cake Tarifi
Italian Christmas Cake

Malzemeler

  • . Filling: 1 Pound Of Raisins, 1 Pound Coarsely Chopped Walnuts, 1/2 Cup Whiskey, 3/4 Cup Sugar, 2 Tablespoons Cinnamon, Juice Of 1 Orange, Dash Of Anisette. Dough: 4 to 5 Cups All-Purpose Flour (Plus Additional For Rolling), 3/4 Cup White Wine, 3 Eggs, Zest From 1 Lemon And 1 Orange, 1 Cup Sugar, 1/2 Cup Vegetable Oil, 1 Teaspoon Vanilla Extract, 1 Teaspoon Ground Cinnamon, 1 1/2 Teaspoons Baking Soda, Toothpicks. Topping: 1 Cup Honey, Colored Sprinkles
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. combine all filling ingredients in a glass bowl, cover and let sit overnight, covered, stirring occasionally. make a mound of 4 cups of the flour on a pastry board or counter. Make a well in the center, and using a fork, begin to add in the remaining ingredients, mixing the dry ingredients with the wet ones by stirring with the fork until you have created a soft dough. (Add additional flour if the dough is still too sticky.) Knead by hand for 3 to 4 minutes with a little additional flour as needed until the dough is smooth, then divide into 8 equal sized balls. covering the rest of the balls, take one and begin to run it through a pasta machine to flatten. Continue to lightly flour and pass through increasingly narrow openings, until the dough is about 1/4 inch thick. (I stop at number 3 to 4 on my roller attachment.) Place the dough strip on the counter, and using a scalloped pastry wheel, run it along the outside edges of each side of the dough. Next using the pastry wheel, cut the strip of dough in half lengthwise into two ribbons about 2 1/2 inches wide. On each half of the ribbon, sprinkle on some of the walnut, raisin mixture and fold to close. Starting at one end, begin to roll up the dough into a coil, using toothpicks to support it as needed. Continue until you have an 6 inch cake, and follow the same steps to use up all of the dough up in this manner. (See Photos Below.) Preheat the oven to 325 degrees F. Place the cakes on a lightly floured baking sheet and bake for about 35 minutes or until lightly browned. Melt the honey in a pot and brush each of the cakes lightly over the top. Bake an additional 5 minutes. Sprinkle with the candy sprinkles. Let cool completely and then wrap in foil to store. To serve, remove the toothpicks and cut into wedges.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."