İncik Sote Tarifi

İncik Sote Tarifi
İncik Sote

Malzemeler

  • * 4 adet kuzu incik, * 1 buçuk yemek kaşığı tereyağı, * 1 tatlı kaşığı biber salçası, * 1 tatlı kaşığı domates salçası, * Tuz, karabiber, * Sıvı yağ
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. İnciklere tuz serpilip yedirilir. Tencerede tereyağı ısıtılır. İncikler eklenerek döndürülerek hafifçe kızartılır. Üzerine 1 su bardağı su ekleyip pişirilir. İncikler piştikten sonra bir kaseye salça, tuz, karabiber ve sıvı yağ eklenip çırpılır. Bu sosa incikler batırılarak fırın tepsisine dizilir. 175 ısıtılmış fırında 20 - 25 dakika pişirilir. Afiyet olsun.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."