Hardal ve Viski Sosu Tarifi

Hardal ve Viski Sosu Tarifi
Hardal ve Viski Sosu

Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 adet doğranmış arpacık soğanı, 1/4 su bardağı viski, 1 su bardağı tavuk suyu, 2 yemek kaşığı iri taneli hardal
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. * Küçük bir tencerede orta ateşte tereyağını eritin. Arpacık soğanını ekleyin ve yumuşayana kadar yaklaşık 2 dakika karıştırın. Viskiyi ekleyin, tencerenin dibinden kızarmış parçaları kazıyın. Karışım yarı yarıya azalana kadar pişirin. Tavuk suyunu ekleyin ve tekrar yarı yarıya azalana kadar pişirin. Hardalı ekleyin ve ocaktan alın.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."