Güveçte Et Tarifi

Güveçte Et Tarifi
Güveçte Et

Malzemeler

  • * 400 gram koyun eti, * 2 baş kuru soğan, * 2 yemek kaşığı sıvı yağ, * 1 tatlı kaşığı biber salçası, * Tuz, karabiber, Kekik
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Etler yıkanıp suyu süzüldükten sonra güveç kabına yerleştirilir. 2 baş soğan bütün halde eklenir. Ayrı bir kapta yağ, salça, tuz, karabiber ve kekik karıştırılır. Yaklaşık yarım çay bardağı su eklenip etlerin üzerine dökülür. Toprak kabın ağzı alüminyum folyo ile sarılıp üzerine kapağı yerleştirilerek kısık ateşte yaklaşık 2 saat etler yumuşayıncaya kadar pişirilir.Afiyet olsun.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."