Ghost Cheesecake Brownies Tarifi

Ghost Cheesecake Brownies Tarifi
Ghost Cheesecake Brownies

Malzemeler

  • 3 ounces dark chocolate, chopped0.5 cup unsalted butter, melted2 large eggs1.25 cups granulated sugar1 teaspoon vanilla extract0.75 teaspoon kosher salt0.667 cup all-purpose flour0.5 (8 ounce) package cream cheese, softened2 tablespoons white sugar1 large egg white0.25 teaspoon vanilla extract
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Gather all ingredients. Grease an 8x8 baking dish and line with parchment paper.
  2. Place chopped chocolate into a heatproof bowl. Melt butter in a sauce pan over medium heat and pour over chocolate. Let sit for 5 minutes until chocolate starts to melt. Mix well until chocolate has completely melted.
  3. Combine eggs and sugar in a bowl and mix with an electric mixer on high speed until light and pale yellow in color. Add vanilla extract and salt. Continue mixing on high for 1 minute.
  4. Transfer in chocolate-butter mixture and mix until well combined for 30 seconds. Fold in flour with a spatula until flour has disappeared. Set aside 2 teaspoons of brownie batter.
  5. Transfer remaining batter into the baking dish and distribute evenly. Smooth out the top with a spatula.
  6. For the cheesecake ghosts combine softened cream cheese, sugar, egg white, and vanilla extract in a bowl. Whisk until mixture is well combined.
  7. Set 9 tablespoons of cheesecake dollops onto the brownie batter in an even pattern. Spread out dollops into ghost-like shapes with a spoon and a bamboo skewer.
  8. Transfer reserved brownie batter into a small plastic bag, snip off one corner, and pipe 2 eyes and a mouth onto each cheesecake ghost. Preheat the oven to 350 degrees F (175 degrees C).
  9. Bake brownies in the center of the oven until edges are lightly golden brown and the center is just set, 35 to 40 minutes. Because these are very fudgy, chewy style brownies, a toothpick will not come out clean, so that's not a reliable test for this recipe.
  10. Allow brownies to cool completely in the pan before transferring them to a plate and cutting them into squares.
  11. Serve and enjoy.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."